ciscenje lica

Zašto bi vam čišćenje lica trebalo prerasti u naviku

Vaš omiljeni kutak u stanu uvijek mora biti posebno čist. Ne tolerirate nepotrebne stvari oko njega i uvijek pazite da izgleda tip top? Sva vaša omiljena odjeća koja služi za nešto “posebnije prilike” također ima poseban tretman, zar ne? Povremeno ju počastite čak i nošenjem u kemijsku čistionu, a pomisao na to da ju vi sami ili netko drugi uništi užasava vas. Zašto naša koža ne zaslužuje istu količinu pažnje i opreza? Zašto ćemo prije novac potrošiti na novu odjeću, novi dekorativni jastučić ili pak novi ruž nego najbolje profesionalno čišćenje lica?

Tko se boji čišćenja još?!

Iako sami proces na prvu zvuči malo zastrašujuće, ako odaberete profesionalnu osobu nema mjesta panici, pogotovo jer je tretman gotovo pa bezbolan a rezultati će vas sigurno oduševiti. Bez obzira na tip kože nečistoće i sebum svakodnevno se nakupljaju u porama što dovodi do upalnih procesa. Sami tretman čišćenja lica sastoji se od nekoliko faza pri kojemu se pore otvaraju, omekšavaju a iz njih se, najčešće mehaničkim putem, izvlače nečistoće. Time se stvara prohodan put sebumu kojeg naša koža prirodno luči i omogućuje se bolja penetracija aktivnih sastojaka iz krema i seruma. Čišćenje lica smatra se osobnom higijenom a lista pozitivnih učinaka na kožu dugačka je. Od oslobađanje toksina, bolje prokrvljenosti kože, smanjene vidljivosti pora pa do generalno zdravijeg izgleda kože.

Čišćenje lica je must-have

Kožu lica i njezino zdravlje prečesto ćemo zanemariti, pogotovo ako ona nije problematična, no ne treba podcijeniti važnost kvalitetne njege lica iz tog razloga čišćenje lica preporučuje se barem jednom godišnje. A vjerujte nam, kada jednom isprobate ovaj tretman, i primijetite koliko vam je koža zahvalna, odlazak kozmetičaru pretvorit će se u obožavani ritual.

Izaberite svoj tretman

Komentiraj

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.