Venus
Legacy

Venus Legacy

Opis Tretmana

Venus Legacy je radiofrekvecijski neinvazivan i bezbolan tretman kojim se može tretirati tijelo i lice. Preporuča se tretiranje svih površina tijela na kojima klijent želi postići zategnutu, blistavu i čvršću površinu kože. Pokazao se kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela.

Zahvaljujući patentiranoj MP2 tehnologiji Venus Legacy koristi multi polarnu radio frekvenciju i pulsirajuća elektormagnetska polja koji proizvode toplinsku matricu na tretiranom području kože. Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice, a rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana. Također, ima sondicu za lice.

Zatezanje kože, smanjenje bora i redukcija celulita postižu se zbog termalne reakcije multipolarne radiofrekvencije koja brzo i ravnomjerno raspršuje proizvedenu toplinsku energiju na više razina dubine tkiva. Tretmane Venus Legacyjem prepoznale su brojne svjetske zvijezde i kontinuirano ga primjenjuju odlazeći na tretmane ne samo tijela, nego i lica. Sigurno ste se zapitali u čemu je tajna besprijekornog izgleda Sophie Vegara na red carpetu. Odgovor je u ultimativnim, neinvazivnim i bezbolnim tretmanima Venus Legcyjem.

Kandidati

Idealni kandidati su osobe koje traže neizvanizvan način za oblikovanje tijela, smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površnog celulita, smanjenje opsega ciljanog tretiranog područja, zatezanje i učvršćivanje kože, smanjenje neželjenih područja masnih naslaga, ublažavanje strija, pomlađivanje lica. Moramo napomenuti da na tretman ne mogu ići osobe koje imaju tumor, ugrađene metalne kosti ili nadopune, te su trudni ili doje.

Tijek tretmana

Nakon što se smjestite na ležaj, na vas ćemo staviti gel uz pooć kojega uređaj lakše klizi po koži. Odabire se ispravna veličina nastavka na uređaju te tretman započinje blagim i neprestanim pokretima po površini kože. Tretman traje 30-40 minuta i osjećajem podsjeća na ugodnu, toplu masažu.

Nakon tretmana

Nakon tretmana klijenti trebaju pripaziti na pravilnu prehranu, baviti se fizičkom aktivnosti, poboljšati unos vode te dolaziti redovito na tretmane. Nakon 4-6 dolazaka, potrebno je dolaziti jednom do dvaput mjesečno na održavanje.

Rezultati

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.