Tretmani tijela:
Uklanjanje celulita

Znate li baš sve o celulitu?

 

Ženski neprijatelj broj 1 ne bira dob, a često ni kilažu. Kako omraženi celulit napada baš sve žene, najbolje je s njim krenuti u borbu što ranije.

Isprobajte naše najbolje anti-celulitne tretmane još danas: To su UltraShapeVelaShapeAlydiaAqualix, kao i popularni tretmani LPG-om.

U nastavku donosimo neke zablude o veoma omraženoj narančinoj kori:

  1. Celulit se nalazi samo na bedrima i stražnjici – Može nastati na gležnjevima, koljenima, trbuhu, nadlaktici i na leđima.
  2. Celulit je samo mast – Dakle, osim masnih stanica, on se sastoji od tekućine, degeneriranog vezivnog tkiva i nagomilanih štetnih tvari. Celulit nije samo mast.
  3. Dijete i vježbanje mogu ukloniti celulit – Što se tiče dijete, ne postoji takva koja će ukloniti celulit jer se gladovanjem postiže suprotni učinak. Luči se hormon koji blokira razgradnju masti na problematičnim mjestima. Kao odgovor organizma na gladovanje povećava se još više upijanje masti na problematičnim mjestima. Dakle, nemojte gladovati jer ćete postati kost i celulit. Što se vježbanja tiče, umjerene i pravilne vježbe mogu pomoći pri
  4. Zdrava prehrana sprječava nastanak celulita – Pa čak ni ovo nije istina. Doduše, zdrava i kvalitetna prehrana nikada ne može biti pogrešna ideja, ali određene namirnice neće biti djelotvorne u prevenciji ili liječenju celulita.
  5. Trčanjem protiv celulita – Zašto ovo nije istina?! Zato što se naše tijelo brzo prilagodi našim navikama, što znači da ako često trčimo i time izazivamo (pre)česti napor, tijelo će se pripremiti za sljedeće trčanje zadržavajući salo. Također, celulit je prije svega problem cirkulacijskog sustava i loše potkožne drenaže. A ako se predugo trči, slobodni radikali će oštetiti stanice. Tijelo se može nositi s velikim naporom, ali samo ako je kratko.

Usluge za uklanjanje celulita:

Venus legacy loraderm centar

Venus Legacy

Venus Legacy je radiofrekvecijski neinvazivan i bezbolan tretman kojim se može tretirati tijelo i lice. Preporuča se tretiranje svih površina tijela na kojima klijent želi postići zategnutu, blistavu i čvršću površinu kože. Pokazao se kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela.

Saznajte više
ultrashape tretman

UltraShape

UltraShape Contour I V3 je konačno rješenje za neinvazivno oblikovanje tijela. Koristi Vertical Dynamic Focus (VDF) pulsni (ne-termalni) fokusirani ultrazvuk…

Saznajte više

VelaShape

VelaShape tehnologija sadrži revolucionarnu elos kombinaciju Bi-Polarnih radio frekvencija (RF), infracrvenih svjetlosnih energija, negativnog pritiska i mehaničke masaže…

Saznajte više
Najbolji saveznici protiv masnog tkiva i celulita

Najbolji saveznici protiv masnog tkiva i celulita

Uređaji za oblikovanje tijela postali su omiljeni saveznici brojnih dama koje takvim tretmanima žele u vrlo kratkom roku osjetno smanjiti obujam struka, bokova, stražnjice ili bedara. Cilj je takvih neinvazivnih tretmana bezbolno i bez komplikacija postići štobolji rezultat u što manjem vremenu i s minimalnim brojem tretmana.

Saznajte više

Povezane usluge

Informacije

Adresa: Bednjanska 8, 10000, Zagreb
Telefon: 01 6171 054
e-mail: k.c.lora@gmail.com

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 09:00 – 21:00
Subota 09:00 – 15:00
Nedjelja zatvoreno

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.