Tretmani lica

Čišćenje lica loraderm centar

Čišćenje lica

Čiščenje lica svakodnevni je ritual i dio njege lica. Svakodnevnom primjenom make upa, krema i zbog vanjskih utjecaja, osobito smoga, začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću. Prema tipu kože, porama i obliku mitesera određuje se vrsta čišćenja lica te se nekad kombiniraju razne metode.

Saznajte više
mikrodermambrazija loraderm centar

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija s Reviderm Skin Declerom moderan je način nježnog i uspješnog tretmana kože. Reviderm Skin Peeler može brzo i sigurno popraviti mnoge različite probleme vezane za biološko obnavljanje kože.
Mikrodermoabrazija je idealno rješenje ovih problema: tretman svih aktivnih agensa i opće obnavljanje kože, atrofirana i ostarjela koža, rožnati slojevi (hiperkeratoza), pigmentacijske abnormalnosti i staračke pjege, aktivne akne, ožiljci od akni, oštećenja uzrokovana suncem.

Saznajte više
Venus legacy loraderm centar

Venus Legacy

Venus Legacy je radiofrekvecijski neinvazivan i bezbolan tretman kojim se može tretirati tijelo i lice. Preporuča se tretiranje svih površina tijela na kojima klijent želi postići zategnutu, blistavu i čvršću površinu kože. Pokazao se kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela.

Saznajte više

Povezane usluge

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.