Revolucionaran način uklanjanja akni

Revolucionaran način uklanjanja akni

Akne su i dalje čest i vrlo neugodan dio naše svakidašnjice, a borba s njima još uvijek nije svedena na sasvim jasne faktore i varira od osobe do osobe. Međutim, ono što znamo je da je ˝Propionibacterium acnes˝ najčešća bakterija koja prouzročuje akne. Ona razlaže otpadne tvari i masne kiseline koje iritiraju žlijezde lojnice te tako dovode do upale i razvoja akni, koje mogu biti tzv. ˝acne vulgaris˝ ili ˝acne juvenilis˝. 

Akne su upalno oboljenje kože prouzročeno promjenama u pilosebacealnoj jedinici (strukturi koja se nalazi u koži) koje se sastoji od folikula dlake i njemu pridružene lojne žlijezde. Jedina metoda vrlo efektivna metoda koja se dosad preporučivala su Roacitan terapije, koje se moraju uzimati strogo kontrolirano uz nadzor liječnika. Ipak, u Lora Derm centru nudimo nešto što nitko drugi u Hrvatskoj nema; Dual Yellow laser!

Dual Yellow Laser ima jedinstvenu tehnologiju koja omogućava uništenje bakterijske infekcije u koži, baš kako to čini Roacitan, ali ležernije i manje agresivno. Tretman se izvodi jednom tjedno u serijama, oko 6 tretmana. Umirenje upale se vidi već nakon jednog tretmana, dok su velika poboljšanja vidljiva već u kratkom periodu.

Dual Yellow laser je uistinu trenutno jedina metoda s kojom se mogu postići ovakvi rezultati bez medikamentozne terapije, a izvrstan je i ako se i nakon terapije nije uspjelo doći do ozdravljenja kože. Svakako ga toplo preporučujem!

Rezultati

Leave a Comment

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.