Revolucionaran način uklanjanja akni

Revolucionaran način uklanjanja akni

Akne su i dalje čest i vrlo neugodan dio naše svakidašnjice, a borba s njima još uvijek nije svedena na sasvim jasne faktore i varira od osobe do osobe. Međutim, ono što znamo je da je ˝Propionibacterium acnes˝ najčešća bakterija koja prouzročuje akne. Ona razlaže otpadne tvari i masne kiseline koje iritiraju žlijezde lojnice te tako dovode do upale i razvoja akni, koje mogu biti tzv. ˝acne vulgaris˝ ili ˝acne juvenilis˝. 

Akne su upalno oboljenje kože prouzročeno promjenama u pilosebacealnoj jedinici (strukturi koja se nalazi u koži) koje se sastoji od folikula dlake i njemu pridružene lojne žlijezde. Jedina metoda vrlo efektivna metoda koja se dosad preporučivala su Roacitan terapije, koje se moraju uzimati strogo kontrolirano uz nadzor liječnika. Ipak, u Lora Derm centru nudimo nešto što nitko drugi u Hrvatskoj nema; Dual Yellow laser!

Dual Yellow Laser ima jedinstvenu tehnologiju koja omogućava uništenje bakterijske infekcije u koži, baš kako to čini Roacitan, ali ležernije i manje agresivno. Tretman se izvodi jednom tjedno u serijama, oko 6 tretmana. Umirenje upale se vidi već nakon jednog tretmana, dok su velika poboljšanja vidljiva već u kratkom periodu.

Dual Yellow laser je uistinu trenutno jedina metoda s kojom se mogu postići ovakvi rezultati bez medikamentozne terapije, a izvrstan je i ako se i nakon terapije nije uspjelo doći do ozdravljenja kože. Svakako ga toplo preporučujem!

Rezultati

Komentiraj

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.