O-nama

Mag. physioth. Žana Barjaktarević, vlasnica centra Lora Derm i predvodnica Lora Dermova stručnog tima, jedan je od top domaćih medicinskih kozmetologa. S diplomom Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu te dugogodišnjim iskustvom i kontinuiranim učenjem i nadograđivanjem svoga znanja, kao i revolucionarnim uređajima i metodama poput Dual Yellow lasera ili gena mladosti koje nisu dostupne nigdje u Hrvatskoj osim u Lora Dermu, Žana je jedan od najdražih kozmetologa domaćim celebrityjima poput Anice Kovač, Danijele Martinović i Ante Vrbana, koji joj se godinama vjerno vraćaju. Žanin topao osmijeh i predanost svakom klijentu ponaosob, pružit će vam ugodno iskustvo s kvalitetnim rezultatima te vas natjerati da se u salon stalno vraćate.

Barjaktarević

Loraderm Centar za estetiku lica i tijela opremljen je najmodernijom tehnologijom i profesionalnim osobljem, pod stručnim vodstvom Žane Bajrektarević. Koristeći najmodernije aparate i preparate najviše kvalitete na tržištu, u Zagrebu pružamo malu oazu moderne kozmetologije, u rangu najboljih kozmetičkih centara na svijetu. Iznimno smo ponosni što u našem centru možemo pružiti sve što suvremenoj ženi treba: mir, njega, ljepota, znanje i najsuvremenije metode. Ukorak s beauty trendovima, Lora Derm Centar odabire najučinkovitije metode iz područja svjetske kozmetologije i primjenjuje ih s velikim zadovoljstvom.

Kontakt

Informacije

Adresa: Bednjanska 8, 10000, Zagreb
Telefon: 01 6171 054
e-mail: k.c.lora@gmail.com

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 09:00 – 21:00
Subota 09:00 – 15:00
Nedjelja zatvoreno

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.