ŠTO
DAME
ŽELE

Najbolji saveznici
protiv masnog tkiva i celulita

Ovo je članak iz časopisa
APPEAL ljeto 2019., broj 3

ŠTO
DAME
ŽELE

Najbolji saveznici
protiv masnog
tkiva i celulita

Ovo je članak iz časopisa APPEAL ljeto 2019., broj 3

Ovo je članak iz časopisa APPEAL ljeto 2019., broj 3

Uređaji za oblikovanje tijela postali su omiljeni saveznici brojnih dama koje takvim tretmanima žele u vrlo kratkom roku osjetno smanjiti obujam struka, bokova, stražnjice ili bedara. Cilj je takvih neinvazivnih tretmana bezbolno i bez komplikacija postići štobolji rezultat u što manjem vremenu i s minimalnim brojem tretmana.

Jedan od traženijih aparata u svijetu je ONDA uređaj koji je prošle godine dobio prestižnu nagradu The Aestethic Industry, a često ga koriste domaći stručnjaci u svojim beauty centrima i poliklinikama. Jedna od njih je i Žana Barjaktarević, poznata zagrebačka kozmetologinja, u čiji centar Lora Derm dolaze brojni celebrityji poput Danijele Martinović, Anice Kovač i Aleksandre Dojčinović.

 Ovaj uređaj uistinu predstavlja malu revoluciju u segmentu nekirurškog oblikovanja tijela. U svijetu je tretman ONDA tehnologijom već postao jedan od najtraženijih i iznimno učinkovitih načina za rješavanje celulita i općenito masnog tkiva, ali i za zatezanje kože na tijelu. Već nakon prvog tretmana vide se značajni rezultati zbog čega je taj tretman i postao toliko popularan – objašnjava
Barjaktarević.

Dodaje kako danas klijenti od neinvazivnih tretmana očekuju da su brzi, sigurni, učinkoviti i bez faze oporavka kako bi se oni mogli što prije vratiti svakodnevnim obavezama.
Osim tog uređaja, Barjaktarević navodi kako njezini klijenti sve češće traže i Ultra Shape tehnologiju koja iza sebe ima brojne kliničke studije s dobrim rezultatima i zato je popularna u brojnim svjetskim dermatološkim i estetskim klinikama.

– Princip rada uređaja se temelji na kontroliranim i fokusiranim valovima ultrazvuka koji uzrokuju vrlo brze mikrofluktuacije tlakova u potkožnom masnom tkivu te tako utječu ciljano na molekule vode. Rezultat ovih fizioloških reakcija je oštećenje masnih stanica i posljedično njihovo uništenje. Nakon postupka lipidi se otpuštaju u okolno međustanično tkivo i bivaju eliminirani prirodnim metabolizmom masti u tijelu te je zato iznimno bitno nekoliko dana nakon tretmana izbjegavati masti i ugljikohidrate u prehrani – tumači nam jedna od top domaćih kozmetologinja.

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.