Masaža

Masaža

Opis Tretmana

Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Premda danas postoje različiti aparati za masažu ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. K tomu psihološko značenje fizičkog kontakta kao modaliteta liječenja nije upitno. Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.

Vrste masaža su: anticelulitna, klasična, hot stone, parcijalna i vezivna masaža te masaža lica. Mogu trajati od 30 minuta do sat i 15 minuta, ovisno o tipu masaže, ali i potrebama klijenta.

Kandidati

Osobe koje imaju problema s bolovima u kralježnici, viškom celulita te trebaju opuštanje i rješavanje stresa.

Tijek tretmana

Klijentica ostaje u svojim gaćicama, a ovisno o dijelu koji se tretira tako se i legne na ležaj. Ovisno o tipu masaže mogu se koristiti različiti proizvodi, primjerice kreme za lice, različita ulja i gelovi kod anti-celulitnih masaža, te ulja za opuštanje u anti-stres masažama. Kod masaža zaista postoji dosta individualan pristup jer ne odgovaraju svi mirisi svim klijentima.

Nakon tretmana

Neposredno nakon masaže ne smijete se naglo dizati sa stola jer vam se može zavrtjeti u glavi. Ako se radi o masaži kako bi se riješila bol, dobro je popiti tabletu prije tretmana. Također, nakon svake masaže vas savjetujemo i pozivamo da dogovorite sljedeći termin.

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.