Laserski centar

Dual Yellow Laser

Apsolutni hit i jedinstveni laser trenutno u Hrvatskoj kojim se tretira i engleska kraljevska obitelj sada je i dio Lora Derma. Jedna o vodećih stručnjakinja za tretitanje kožnih problema te specijalistica u provođenju tretmana različitim tipovima lasera Thomas Debbie iz Londona naglašava kako su tretmani provedni Dual Yellow laserom apsolutno najugodnija laserska terapija od svih koje je primjenjivala u svom dugogodišnjem iskustvu.

Saznajte više »
diode laser loraderm centar

Diodni laser za uklanjanje dlaka

Tretman se izvodi GP Fast laserom koji ima dva aplikatora, diodni valne duljine 808 nm i Alexsandrift valne duljine 8760 nm. Radi se o novoj tehnologiji koja se odlikuje brzinom izvodjenja tretmana, tretman se može izvoditi i u ljetnim mjesecima jer se na laseru može odrediti foto tip kože kojim se automatski prilagodjava jačina laserske energije. 

Saznajte više »
frakcijski laser tretman

Frakcijski laser

Bore lica, Oštećenja od sunca, Pigmentaciju kože povezanu sa starenjem kože zbog izloženosti suncu, Kirurške ožiljke te ožiljke od akni, Frakcijski laser se može koristiti na bilo kojem dijelu tijela, no posebno je koristan na području vrata, prsiju i ruku u usporedbi s tradicionalnim ablativnim modalitetima. Tretira cijelo lice ili pojedine problematične dijelove lica. Uobičajeni broj tretmana je 1 do 2 puta, a preporuča se nakon konzultacija i pregleda tena ili problematičnog dijela tijela. Poželjan razmak između tretmana je 1 do 6 mjeseci.

Saznajte više »

Povezane usluge

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.