Dual Yellow
Laser

Moj najomiljeniji tretman. Tretman traje sat vremena , idealan je za umornu kožu kojoj treba vratiti sjaj. Nema nikakvih tragova nakon tretmana vec ste spremne za red carpet.

- Maja Šuput

Opis Tretmana

Apsolutni hit i jedinstveni laser trenutno u Hrvatskoj kojim se tretira i engleska kraljevska obitelj sada je i dio Lora Derma. Jedna o vodećih stručnjakinja za tretitanje kožnih problema te specijalistica u provođenju tretmana različitim tipovima lasera Thomas Debbie iz Londona naglašava kako su tretmani provedni Dual Yellow laserom apsolutno najugodnija laserska terapija od svih koje je primjenjivala u svom dugogodišnjem iskustvu.

Laserski snop žutih zraka koje emitira DYL ne resorbira se u koži već prolazi kroz nju ne oštećujući je i te ciljano djeluje na kolagen i fibroblaste u potkožnom sloju potičući njihovu regeneraciju što dovodi do istovremenog zatezanja kože, nestanka finih borica i poboljšanja tena. Željeni rezultati, neinvazivnost i bezbolnost tretmana čine ovaj laser revolucionarnim pronalaskom, jer omogućuje podmlađivanje, poboljšanje kvalitete i elastičnost kože bez podvrgavanja kiruškim metodama

Kandidati

Sve osobe koje imaju problema sa staračkim pjegama, aknama, ožiljcima i mrljama na koži nastalih kod prekomjernog izlaganja suncu su idealni kandidati za tretman Dual Yellow laserom. Također, jedan tretman odrađuje više kožnih problema istovremeno.

Tijek tretmana

Tretman traje 25-30 minuta i već nakon prvog tretmana vide se prvi rezultati. Tretman kreće s pripremom lica te procjenom stanja kože. Na područje tretiranja zatim stavljamo gel te se kreće raditi sondom. Može se napraviti i piling kože, ovisno o potrebi.

Nakon tretmana

Prednost ovog lasera je u tome što se rezultati postižu bez značajnijeg iritiranja kože, nakon tretmana klijent se može vratit svakodnevnim obavezama. Predlaže se korištenje kreme, seruma ili maske, ovisno o potrebama kože.

Rezultati

dual yellow laser za akne-before dual yellow laser za akne after

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.