Opis tretmana

Apsolutni hit i jedinstveni laser trenutno u Hrvatskoj kojim se tretira i engleska kraljevska obitelj sada je i dio Lora Derma. Jedna o vodećih stručnjakinja za tretitanje kožnih problema te specijalistica u provođenju tretmana različitim tipovima lasera Thomas Debbie iz Londona naglašava kako su tretmani provedni Dual Yellow laserom apsolutno najugodnija laserska terapija od svih koje je primjenjivala u svom dugogodišnjem iskustvu.

Laserski snop žutih zraka koje emitira DYL ne resorbira se u koži već prolazi kroz nju ne oštećujući je i te ciljano djeluje na kolagen i fibroblaste u potkožnom sloju potičući njihovu regeneraciju što dovodi do istovremenog zatezanja kože, nestanka finih borica i poboljšanja tena. Željeni rezultati, neinvazivnost i bezbolnost tretmana čine ovaj laser revolucionarnim pronalaskom, jer omogućuje podmlađivanje, poboljšanje kvalitete i elastičnost kože bez podvrgavanja kiruškim metodama

Kandidati

Sve osobe koje imaju problema sa staračkim pjegama, aknama, ožiljcima i mrljama na koži nastalih kod prekomjernog izlaganja suncu su idealni kandidati za tretman Dual Yellow laserom. Također, jedan tretman odrađuje više kožnih problema istovremeno.

Tijek tretmana

Tretman traje 25-30 minuta i već nakon prvog tretmana vide se prvi rezultati. Tretman kreće s pripremom lica te procjenom stanja kože. Na područje tretiranja zatim stavljamo gel te se kreće raditi sondom. Može se napraviti i piling kože, ovisno o potrebi.

Nakon tretmana

Prednost ovog lasera je u tome što se rezultati postižu bez značajnijeg iritiranja kože, nakon tretmana klijent se može vratit svakodnevnim obavezama. Predlaže se korištenje kreme, seruma ili maske, ovisno o potrebama kože.